fredag, marts 29, 2024
Nyheder

Nyttige Android apps til hundeejere

Vi har været på udkig på Google Play og fundet en række Android apps som du som hundeejer vil finde interessante.

Vi har sammensat en lille guide til hver eneste app, som du med nogenlunde sikkerhed vil få brug for, som hundeelsker.

Læs videre for at få hjælp til at vælge en hund, få hjælp til træning, førstehjælp og helbredsundersøgelser, spadsereture, hundepassere, GPS-tracker, ejendommeligheder ved hunde, hjælp til hvor man finder andre hundeelskere og endog en løsning på, at du ikke kan have en rigtig levende hund.

De apps vi fandt

Clicker Training – er en måde, hvormed du kan træne din hund ved virkningsfuld fastsættelse af betingelser (særlig positiv og negativ tilskyndelse) og som nogen siger er hurtigere og mere præcis end brug af trusler. Appén tilbyder mere detaljerede instruktioner, men tanken er, at denne app vil kunne afspille særlige lyde, så som legetøjsraslen, eller dørklokker for at forstærke visse former for adfærd. Imidlertid kræver dette, som enhver form for træning, praksis og disciplin.

Find på Google Play

Pro Plan P5 Dog Training App – næsten ligegyldig hvorledes du fodrer din hund lige nu, er Purinas app glimrende til indlæring af tricks, basal lydighed og til at få din hund i form. Vælg mellem en række guider og instruktioner og spor din fremgang undervejs. Hvad der er endnu bedre, der nyeste version kræver ikke internetforbindelse.

Find på Google Play

Perfect Dog – med over 350 forskellige registrerede er hundeopdrætninger anerkendt af World Canine Organization (for ikke at nævne de blandede opdrætningsformer) kan det være vanskeligt at vide, hvad der vil være bedst for dig og din livssituation. Måske ønsker du en hund, der ikke fælder for meget. Måske har du brug for en omkringløbende kammerat, måske vil du gerne vide, hvilke helbredsproblemer du skal være opmærksom på ved avling – denne app er her for dig. Der er også en mængde bøger derude, hvis du vil have mere detaljeret information, men denne gratis app er et glimrende sted at starte.

Find på Google Play

Rover (Dog Boarding & Walking) – over 50.000 baggrundskontrollerede kæledyrspassere og spadserevenner for hunde er listeførte i Rover app’en, på hvilken du kan få kontakt med hundepassere i nærheden, betale sikkert og få fotoopdateringer. Du kan finde indendørspensionater, spadserevenner, hjemmepassere og serviceydelser med besøgsværesteder. Brugertilpas din søgning baseret på tilgængelighed, din hunds race og meget mere. For turgængerne selv, er det let at styre dine klienter, blive betalt og du kan hurtigt svare fra det sted, hvor du end er.

Find på Google Play

DogVacay – En slags Airbnb for hunde. DogVacay er et glimrende alternativ til kennelmodvilje, når du er væk fra byen. Hvis du ønsker det, kan hundepassere tage hunden til deres hjem, eller dit, eller endog tage din hund til dyrlægen. (Uber for hunde?). Ligesom med Rover, er forsikring og daglige fotoopdateringer tilgængelig gennem app’en.

Læs mere på den officielle hjemmeside