Marts 2011

Deltag i konkurrencen

Nu kan du vinde en smart "Hands free" hundeline.
Som noget nyt kan du vinde dejlige præmier til din hund. I denne måned udlodder vi en smart "Hands Free" hundeline til vinderen af månedens konkurrence.
"Hands Free" hundelinie er perfekt, hvis du skal løbe med din hund, og gerne vil slippe for at holde hundesnoren i hånden. Med linen følger et bælte til godbidder og hundeposer. Bæltet spændens om livet, og du har hænderne fri, til f.eks. stavgang eller blot gåtur.
Læs mere

14 hunderacer forbydes

Forbud på vej mod 14 hunderacer
Det ser ud til at regeringen kan samle et flertal, der vil forbyde 14 forskellige hunderacer, som betegnes som kamphunde, eller muskelhunde. Stramningen sker efter sommerens mange overfald, på både mennesker, hunde og mindre husdyr.
Læs mere

Indendørs græsplæne

Ja hvorfor ikke? - Din hund skal da have en indendørs græsplæne!
Tisser din hund indenfor eller er du bare træt af at lufte din hund, her kommer løsningen på amerikansk. I guds eget land har nogen kvikke hoveder opfundet "The porch potty", et naturtro stykke hundetoilet, som placeres i din stue. Indendørs tisseri og prutteri er ikke længere forbeholdt katte, nå kan alle hunde også være med.
Læs mere

Vælg den rigtige race

Start med den rigtige hund
Der findes over 400 forskellige hunderacer i Danmark, derfor kan det være svært at vælge den race som passer bedst ind i familien.
Læs mere

Start med den rigtige hund

Der findes over 400 forskellige hunderacer i Danmark, derfor kan det være svært at vælge den race som passer bedst ind i familien.Mange mennesker har en forestilling om hvilken hunderacer som de bedst kan lide, men tit er denne forestilling baseret på ringe erfaring. Eksempelvis er jagthunde ofte meget afholdte hunde, men specielt jagthunde kræver enorme mængder motion og træning, hvilket ikke hænger sammen med børnefamilier.
Læs mere