Posted on Fri, 2013-06-28
Jeps! Der findes to forskellige slag tæger på dine kæledyr, begge er ubehagelige gæster hvis de kommer indenfor. Der findes tæger som allerede er i gang med at spise, og så findes der ”løsgående” tæger, som er på udkig efter sit næste måltid. De tæger som har sat sig fast bliver med stor sandsynlighed siddende til de er mætte, og det er utroligt sjældent at de vælger at ”hoppe” af for at finde et andet bytte.
Posted on Fri, 2013-02-22
Tips til at afstresse din hund Har du problemer med, at din hund følger efter dig overalt, hvor du går? Har du en hund, der viser uro, når du får gæster eller når du går hjemmefra? Så er din hund måske stresset, og prøver at fortælle dig det. I denne artikel får du tips til at identificere stresstegn og mindske stress hos din hund. 
Posted on Tue, 2012-10-02
  Når man skal opnå noget, har man brug for delmål. Det gælder alting, men jo større ting, man skal opnå, jo vigtigere og tydeligere bliver delmålene.  
Posted on Wed, 2011-11-30
  Nytårsaften er for os mennesker en rigtig hyggelig aften fyldt med god mad, musik og massere af god stemning. Men det er sjældent en aften som familie hunden nyder, da larm, mærkelige lyde og skarpe lysglimt, jo også hører med til en hver nytårs aften, omkring midnat.   Nogen hunde bliver så skræmte at de nægter at gå rundt, men blot ligger i et hjørne hvor de ryster gennem hele aften. Der findes rent faktisk eksempler på at hunden er blevet stresset så voldsomt, at den er gået i chok og død, som følge af det voldsomme scenarie.  
Posted on Fri, 2011-03-18
Ja hvorfor ikke? - Din hund skal da have en indendørs græsplæne! Tisser din hund indenfor eller er du bare træt af at lufte din hund, her kommer løsningen på amerikansk. I guds eget land har nogen kvikke hoveder opfundet "The porch potty", et naturtro stykke hundetoilet, som placeres i din stue. Indendørs tisseri og prutteri er ikke længere forbeholdt katte, nå kan alle hunde også være med.
Posted on Wed, 2011-09-07
I forlængelse af at Frank Køhler fra Boelsplaas, skrev en racebeskrivelse om Boerboel ,en hundrace som har en kæmpe plads i Franks hjerte og dagligdag, spurgte vi ham om, hvordan hverdagen ser ud efter den omstridte hundelov blev vedtaget, 1 Juli 2010.
Posted on Fri, 2011-03-18
Forbud på vej mod 14 hunderacer Det ser ud til at regeringen kan samle et flertal, der vil forbyde 14 forskellige hunderacer, som betegnes som kamphunde, eller muskelhunde. Stramningen sker efter sommerens mange overfald, på både mennesker, hunde og mindre husdyr.
Posted on Fri, 2011-03-18
Nu kan du vinde en smart "Hands free" hundeline. Som noget nyt kan du vinde dejlige præmier til din hund. I denne måned udlodder vi en smart "Hands Free" hundeline til vinderen af månedens konkurrence. "Hands Free" hundelinie er perfekt, hvis du skal løbe med din hund, og gerne vil slippe for at holde hundesnoren i hånden. Med linen følger et bælte til godbidder og hundeposer. Bæltet spændens om livet, og du har hænderne fri, til f.eks. stavgang eller blot gåtur.
Posted on Sat, 2011-03-05
Der findes over 400 forskellige hunderacer i Danmark, derfor kan det være svært at vælge den race som passer bedst ind i familien.Mange mennesker har en forestilling om hvilken hunderacer som de bedst kan lide, men tit er denne forestilling baseret på ringe erfaring. Eksempelvis er jagthunde ofte meget afholdte hunde, men specielt jagthunde kræver enorme mængder motion og træning, hvilket ikke hænger sammen med børnefamilier.
Posted on Fri, 2011-03-18
Start med den rigtige hund Der findes over 400 forskellige hunderacer i Danmark, derfor kan det være svært at vælge den race som passer bedst ind i familien.